dc.contributor.author |
Касіянчук, Василь Дмитрович |
|
dc.date.accessioned |
2024-08-06T08:38:32Z |
|
dc.date.available |
2024-08-06T08:38:32Z |
|
dc.date.issued |
2021-05-14 |
|
dc.identifier.citation |
Касіянчук В. Д. Нові технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення // Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки: матеріали V Всеукраїнського науково-практичного симпозіуму (м. Івано-Франківськ,14 травня 2021 року). Івано-Франківськ: Редакційно-видавничий відділ Університету Короля Данила, 2021. С. 108-112. |
uk_UA |
dc.identifier.other |
УДК 001(477)(042.5) |
|
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/682 |
|
dc.description |
Касіянчук В. Д. Нові технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення // Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки: матеріали V Всеукраїнського науково-практичного симпозіуму (м. Івано-Франківськ, 14 травня 2021 року). Івано-Франківськ: Редакційно-видавничий відділ Університету Короля Данила, 2021. С. 108-112. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Постійне зростання цін на якісну харчову продукцію ,лікарські засоби та біологічно-активні добавки закордонного виробництва, продовольчу проблему в світі зобов’язує громади і владні структури всіх рівнів в інтересах національної економіки України на більш повне використання місцевих природних ресурсів, зокрема природних багатств лікувальної та нетрадиційної сировини. Науковці нашого університету зі
спеціалістами ФГ «Агроекотехнології» і вченими Івано-Франківського національного медичного університету розробили і впровадили технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення. Дані технології інноваційні, універсальні, безвідходні дозволяють переробляти всі види фруктово-ягідної, овочевої сировини і гриби на високо якісні напівфабрикати-порошки, (концентрати) і сухопродукти в широкому асортименті. Щоденне вживання цих продуктів буде зміцнювати імунну систему населення і дозволить ефективніше боротися з коронавірусом. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: Редакційно-видавничий відділ Університету Короля Данила |
uk_UA |
dc.subject |
технології виробництва продукції |
uk_UA |
dc.subject |
продукція оздоровчого призначення |
uk_UA |
dc.subject |
лікувально-профілактична продукція |
uk_UA |
dc.subject |
рослинні профілактичні засоби |
uk_UA |
dc.title |
Нові технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення |
uk_UA |
dc.title.alternative |
[Текст] |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |