Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Касіянчук, Василь Дмитрович | |
dc.date.accessioned | 2024-08-06T08:38:32Z | |
dc.date.available | 2024-08-06T08:38:32Z | |
dc.date.issued | 2021-05-14 | |
dc.identifier.citation | Касіянчук В. Д. Нові технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення // Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки: матеріали V Всеукраїнського науково-практичного симпозіуму (м. Івано-Франківськ,14 травня 2021 року). Івано-Франківськ: Редакційно-видавничий відділ Університету Короля Данила, 2021. С. 108-112. | uk_UA |
dc.identifier.other | УДК 001(477)(042.5) | |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/682 | |
dc.description | Касіянчук В. Д. Нові технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення // Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки: матеріали V Всеукраїнського науково-практичного симпозіуму (м. Івано-Франківськ, 14 травня 2021 року). Івано-Франківськ: Редакційно-видавничий відділ Університету Короля Данила, 2021. С. 108-112. | uk_UA |
dc.description.abstract | Постійне зростання цін на якісну харчову продукцію ,лікарські засоби та біологічно-активні добавки закордонного виробництва, продовольчу проблему в світі зобов’язує громади і владні структури всіх рівнів в інтересах національної економіки України на більш повне використання місцевих природних ресурсів, зокрема природних багатств лікувальної та нетрадиційної сировини. Науковці нашого університету зі спеціалістами ФГ «Агроекотехнології» і вченими Івано-Франківського національного медичного університету розробили і впровадили технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення. Дані технології інноваційні, універсальні, безвідходні дозволяють переробляти всі види фруктово-ягідної, овочевої сировини і гриби на високо якісні напівфабрикати-порошки, (концентрати) і сухопродукти в широкому асортименті. Щоденне вживання цих продуктів буде зміцнювати імунну систему населення і дозволить ефективніше боротися з коронавірусом. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: Редакційно-видавничий відділ Університету Короля Данила | uk_UA |
dc.subject | технології виробництва продукції | uk_UA |
dc.subject | продукція оздоровчого призначення | uk_UA |
dc.subject | лікувально-профілактична продукція | uk_UA |
dc.subject | рослинні профілактичні засоби | uk_UA |
dc.title | Нові технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення | uk_UA |
dc.title.alternative | [Текст] | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |