Університет Короля Данила

Кваліфікаційні роботи студентів

Кваліфікаційні роботи студентів

Останні додані

  • Пасічняк, Андрій Вікторович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є комплексний аналіз сучасного стану розвитку туризму в місті Івано-Франківськ, виявлення основних проблем та визначення перспективних напрямів його подальшого зростання. Об’єктом дослідження є туристична ...
  • Овадюк, Олександр Олександрович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є дослідити культурну спадщину та природні особливості Закарпаття як передумову розвитку туризму. Об’єктом дослідження є культурна спадщина та природні особливості Закарпаття як фактор ...
  • Луцик, Ірина Михайлівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є комплексне дослідження рекреаційно-туристичного потенціалу Опілля (в межах Івано-Франківської області), оцінка сучасного стану та вивчення перспективних шляхів розвитку туризму на ...
  • Лобур, Олексій Ігорович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є проаналізувати форми дозвілля та з’ясувати особливості їх впровадження в туристичних комплексах України. Об’єктом дослідження є дозвіллєва діяльність у туристичних комплексах України. Предметом ...
  • Лапішко, Дмитро Петрович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є з’ясування ролі та значення подієвого туризму в системі туристичної діяльності, сучасного стану, перспектив та напрямів його розвитку в Україні. Об’єктом дослідження є ресурсне ...
  • Жаболуб, Олег Ігорович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз стану внутрішнього туризму в Івано- Франківській області та визначення перспектив розвитку з урахуванням природного, культурного та економічного потенціалу регіону. Об’єктом ...
  • Гуменюк, Олександр Ігорович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є дослідження сучасних підходів та технологій туристичного обслуговування, проаналізувати організаційні та інформаційні процеси, що забезпечують формування туристичного продукту. Об’єктом ...
  • Головецький, Руслан Іванович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення рекламно-інформаційної діяльності туристичного підприємства «Coral Travel» в сучасних умовах розвитку ...
  • Гаврилюк, Олеся Олегівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є обґрунтування напрямів ефективного використання туристичного потенціалу Калуської ТГ з урахуванням наявних ресурсів, викликів і перспектив розвитку. Об’єктом дослідження є туристична діяльність ...
  • Бачинська, Вероніка-Яна Олегівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є дослідження та оцінка ефективності управління персоналом у туристичній компанії «Кей», розробка рекомендацій щодо вдосконалення системи управління персоналом з урахуванням сучасних вимог і ...
  • Яремко, Ольга-Вероніка Михайлівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є розгляд теоретичних положень про сучасні тенденції та стилі закладів ресторанного господарства, аналізування проблем сучасного бізнесу і рекомендації з застосуванням сучасних трендів ...
  • Юрчишин, Інеса Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є дослідження особливостей організації обслуговування в українській мережі ресторанів «Fayno» з метою виявлення ефективних практик, рівня задоволеності клієнтів та визначення напрямів ...
  • Човган, Вікторія Романівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є вивчення організації надання основних послуг у мережі піцерій «Pronto Pizza» та визначення їх ефективності з точки зору задоволення клієнтів та досягнення бізнес-цілей закладу. Об’єктом ...
  • Цупра, Юлія Михайлівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз теоретичних і практичних аспектів інноваційного розвитку ресторанного бізнесу з акцентом на оцінку та удосконалення інноваційної діяльності ресторану «Asia Garden». Об’єктом ...
  • Халаменда, Володимир Ігорович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення процесу управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі «Лейбова гора». Об’єктом дослідження є процес управління ...
  • Форкуца, Богдан Андрійович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз сучасного стану впровадження інновацій у роботі готелів та готельно-ресторанних комплексів на території Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей ...
  • Товт, Ярослава Ярославівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є визначити ключові особливості організації обслуговування в мережі кав’ярень «Street Coffee» та розробити рекомендації для вдосконалення її сервісної моделі. Об’єктом дослідження є процес ...
  • Скірчук, Даніелла Ігорівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є визначення шляхів удосконалення маркетингової діяльності готелю «Під стріхою». Об’єктом дослідження є маркетингова діяльність готелю «Під стріхою». Предметом дослідження є удосконалення ...
  • Скрип'юк, Уляна Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є обґрунтувати ефективні стратегії бренд-менеджменту для підприємств ресторанного бізнесу з метою підвищення їх конкурентоспроможності та привабливості для цільової аудиторії. Об’єктом дослідження ...
  • Середа, Анна Михайлівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз і узагальнення сучасних інноваційних рішень,що застосовуються в ресторанному та готельному бізнесі Тернопільської області, з оцінкою їх ефективності, впливу на якість обслуговування та ...

View more