Кваліфікаційні роботи студентів: Recent submissions

  • Канівець, Яна Богданівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є висвітлення особливостей розвитку еко-готелів у міжнародному туризмі. В першому розділі розглянуто основні теорії і методики дослідження еко-готелів в системі міжнародного туризму. В другому розділі ...
  • Джус, Каріна Василівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є визначення та аналіз можливостей використання крафтових продуктів у ресторанному бізнесі Карпатського регіону України для досягнення конкурентних переваг та задоволення потреб клієнтів. В першому ...
  • Гринда, Ірина Олегівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є вивчення управління бренду підприємств готельної сфери Карпатського туристичного регіону України. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти дослідження понять бренду та брендингу. В ...
  • Грибович (Цап), Катерина Василівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є вивчення та розробка стратегій, методів та інструментів, які допоможуть готельним підприємствам ефективно управляти кризовими ситуаціями та забезпечити стійкість їх діяльності. В першому ...
  • Ваків, Марія Василівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Мета дослідження полягає у аналізі маркетингових стратегій готельного комплексу «Reikartz парк готель Івано-Франківськ». В першому розділі розглянуто теоретичні засади формування маркетингових стратегій готельного ...
  • Бурадчук, Петро Васильович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Мета дослідження полягає у розкритті стратегічних перспектив готельно-ресторанного бізнесу в Україні. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти застосування стратегічного підходу в готельно-ресторанному ...
  • Берланюк, Яна Іванівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Мета дослідження полягає у вивченні внутрішнього та зовнішнього середовища готельно-ресторанного комплексу «Radisson». В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти значення внутрішнього та зовнішнього середовища ...
  • Яцищук, Артем Павлович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є аналіз системи управління мотивацією співробітників на підприємствах готельного бізнесу на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Radisson Blu Resort Bukovel». В першому розділі розглянуто ...
  • Фецич, Катерина Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є діяльність готелів й ресторанів та визначення оптимізації їх роботи на курорті Буковель в умовах воєнного стану. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації обслуговування у ...
  • Радиш, Карина Олександрівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є обґрунтування теоретичних положень та розгляд практичних аспектів мотивації й стимулювання праці персоналу готелю «Прем’єр». В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти системи ...
  • Руденко, Юлія Олександрівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є обслуговування у закладах ресторанного господарства в сучасних умовах. В першому розділі розглянуто організацію та технології обслуговування у готельному комплексі. В другому розділі розглянуто ...
  • Мельничук, Василь Іванович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є аналіз ефективних методів управління брендом, які можуть бути застосовані для підвищення прибутковості та конкурентоспроможності ресторану. В першому розділі розглянуто теоретичні засади ...
  • Лучищак, Зульфія Геннадіївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є виявлення впливу пандемії Ковід - 19 на роботу закладів розміщення готельного типу у місті – курорті Трускавець та розробка пропозицій і рекомендацій щодо запровадження інноваційних форм і методів ...
  • Куцик, Назарій Володимирович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є аналіз особливостей організації маркетингової діяльності бізнес готелів міста Івано-Франківська під час пандемії. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації маркетингової ...
  • Костюк, Назар Русланович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є визначення місця і ролі кав’ярень в загальній структурі ресторанного господарства. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти розвитку кав’ярень у світі та Україні. В другому розділі ...
  • Кіршак, Олексій Петрович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є обґрунтування пропозицій стосовно покращення маркетингової діяльності готелю, а також аналіз комплексу відносин маркетингу в готелі. В першому розділі розглянуто аналіз особливостей маркетингу ...
  • Горбак, Роман Михайлович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Мета дослідження полягає у виявленні основних джерел конфліктів та стресу, аналіз їх впливу на робочу атмосферу, продуктивність та якість обслуговування, а також розробка ефективних стратегій управління ...
  • Карач, Ілля Вікторович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є визначення інноваційних технологій на ринку ресторанних послуг. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти використання інноваційних технологій у закладах ресторанного ...
  • Василевич, Анастасія Сергіївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Мета дослідження полягає у системі управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі з метою розробки рекомендацій щодо підвищення ефективності її функціонування, а також вивчення та аналіз системи управління ...
  • Бортник, Роман Романович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра права та публічного управління, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є організація харчування, технології приготування страв середземноморської кухні та функціонування закладів середземноморської кухні на прикладі ресторану «VINOTEKA». В першому розділі розглянуто ...