Бакалаврські роботи: Recent submissions

  • Саранчук, Олег Михайлович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз впровадження інноваційних технологій у діяльність закладів ресторанного господарства на прикладі компанії «23.Ресторани» та розробка практичних рекомендацій щодо їх подальшого ...
  • Заверчук, Петро Михайлович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є проаналізувати особливості організації обслуговування в ресторанах швидкого харчування міжнародної мережі на прикладі «McDonald’s». Об’єктом дослідження є процес організації обслуговування ...
  • Савчук, Олександр Юрійович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз стилів керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери та розробка рекомендацій щодо їх удосконалення для підвищення ефективності управління персоналом. Об’єктом дослідження є ...
  • Перегінець, Роман Васильович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є всебічний аналіз діяльності міжнародних та вітчизняних готельних мереж та їхнього впливу на туристичний розвиток Івано-Франківської області. Об’єктом дослідження є міжнародні готельні ...
  • Кіщук, Микола Миколайович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є дослідження інноваційних трендів гастрономічної культури як важливого чинника розвитку туризму у Закарпатській області та розробка рекомендацій щодо їх ефективного впровадження. Об’єктом ...
  • Заверчук, Павло Михайлович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз сучасних підходів до організації харчування в готельно-ресторанних комплексах України та визначення шляхів підвищення ефективності цієї діяльності. Об’єктом дослідження є організація ...
  • Гаркавий, Іван Іванович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є вивчення організації діяльності ринку українського фаст-фуду на Прикарпатті, визначення ключових факторів, які впливають на його розвиток, а також оцінка ефективності функціонування підприємств ...
  • Гайовський, Олег Ігорович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є комплексний аналіз сутності, етапів формування та розвитку системи мотивації персоналу в ресторанному бізнесі, а також розробка пропозицій щодо її вдосконалення з урахуванням сучасних тенденцій. ...
  • Бабійчук, Руслан Романович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є розробка рекомендацій та практичних заходів для покращення управління рестораном «Містер Чарлі» шляхом оптимізації лідерських підходів і вдосконалення використання владних механізмів. Об’єктом ...
  • Артимович, Дарина Орестівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз існуючої корпоративної культури готельно-ресторанного комплексу «Легенда» та обґрунтування напрямів її удосконалення з метою підвищення ефективності роботи підприємства та якості ...
  • Фецич, Володимир Іванович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування методів розробки функціональної та об’ємно-просторової структури складу харчової продукції, визначення основних вимог до проектів. В першому розділі розглянуто ...
  • Тимчук, Назар Володимирович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування самої сутності ремонтної майстерні для господарства, його призначення та вплив на розвиток в сучасній архітектурі світу та Україні. В першому розділі розглянуто ...
  • Стасюк, Олександр Євгенович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування самої сутності складу для зберігання сільськогосподарської техніки, його призначення та вплив на промислове будівництво в Україні та світі. В першому розділі розглянуто ...
  • Давидюк, Андрій Олегович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування самої сутності молочного заводу з виробництва натуральної молочної продукції, його призначення та вплив на розвиток в сучасній архітектурі світу та Україні. В ...
  • Побережний, Борис Михайлович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування методів розробки функціональної та об’ємно-просторової структури однородинного житлового будинку. В першому розділі розглянуто, що в адміністративному відношенні ...
  • Гусашвілі, Андрій Олегович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування методів розробки функціональної та об’ємно-просторової структури цеху із виготовлення будівельних конструкцій. В першому розділі розглянуто проектування будівлі, яка ...
  • Годун, Олександр Юрійович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування методів розробки функціональної та об’ємно- просторової структури будівель автосервісу для легкових автомобілів, визначення основних вимог до проектів. В першому ...
  • Василишин, Василь Васильович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування методів розробки функціональної та об’ємно-просторової структури житлового будинку середньої поверховості.В першому розділі розглянуто запроектований будинок призначений ...
  • Баб'як, Роман Богданович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування методів розробки функціональної та об’ємно-просторової структури цеху із виробництва корпусних меблів. Розрахунок основних техніко-економічних показників по проекту; ...
  • Штогрин, Володимир Ярославович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра інформаційних технологій, 2024)
    Кваліфікаційна робота присвячена розробці агентно-орієнтованої системи для підвищення інтерактивності в комп’ютерних іграх шляхом використання моделей та засобів агентно-орієнтованого підходу, що дозволяє створювати продукти, ...

Search DSpace


Browse

My Account