Університет Короля Данила

Перегляд спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" за датою

Перегляд спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" за датою

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Романчук, Денис Васильович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є аналіз особливостей організації рекламно-інформаційної діяльності на підприємстві сфери гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Надія»). В першому розділі розглянуто теоретичні ...
  • Тішина, Анастасія Сергіївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю «Центральний» у місті Хмельницький з метою забезпечення більш якісного обслуговування, залучення більшої кількості ...
  • Татарин, Христина Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є визначення потенціалу розвитку індустрії гостинності в Івано-Франківській області, виявлення проблем та перешкод, а також розробка рекомендацій щодо покращення стану та розвитку ...
  • Цвілинюк, Ірина Олександрівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є розгляд особливостей функціонування системи обслуговування у закладах мережі національної кухні «Пузата Хата», ознайомлення з іншими мережами ресторанів в Україні, досліджено їхню роль у ...
  • Хомин, Віталія Миколаївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є розгляд організації обслуговування у мережі кав'ярень "Aroma Kava", виявлення недоліків та пропозицій щодо їх вирішення, розроблено рекомендації для покращення якості обслуговування та конкурентоспроможності ...
  • Строїч, Ірина Миколаївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є виявлення тенденцій розвитку крафтового виробництва в ресторанній галузі на Прикарпатті. В першому розділі розглянуто теоретичні основи дослідження крафтового виробництва. В другому розділі проведено ...
  • Том'юк, Анна Миколаївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра права та публічного управління, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є виявлення оптимальних стилів керівництва для готельно-ресторанних підприємств в залежності від їх потреб та характеристик. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти стилів керівництва. В другому ...
  • Прокіпчук, Карина Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є проведення аналізу цифровізації управління ресторанними закладами. В першому розділі розглянуто теоретичні засади цифровізації управління закладами ресторанної справи. В другому розділі проведено ...
  • Куцик, Назарій Володимирович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є аналіз особливостей організації маркетингової діяльності бізнес готелів міста Івано-Франківська під час пандемії. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації маркетингової ...
  • Руденко, Юлія Олександрівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є обслуговування у закладах ресторанного господарства в сучасних умовах. В першому розділі розглянуто організацію та технології обслуговування у готельному комплексі. В другому розділі розглянуто ...
  • Бортник, Роман Романович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра права та публічного управління, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є організація харчування, технології приготування страв середземноморської кухні та функціонування закладів середземноморської кухні на прикладі ресторану «VINOTEKA». В першому розділі розглянуто ...
  • Ваків, Марія Василівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Мета дослідження полягає у аналізі маркетингових стратегій готельного комплексу «Reikartz парк готель Івано-Франківськ». В першому розділі розглянуто теоретичні засади формування маркетингових стратегій готельного ...
  • Радиш, Карина Олександрівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є обґрунтування теоретичних положень та розгляд практичних аспектів мотивації й стимулювання праці персоналу готелю «Прем’єр». В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти системи ...
  • Бакун, Анна Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра права та публічного управління, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є аналіз сучасних систем бронювання в готельному бізнесі для визначення особливостей їх функціонування (на прикладі готелю «Надія»). В першому розділі розглянуто теоретичні передумови розвитку ...
  • Карач, Ілля Вікторович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є визначення інноваційних технологій на ринку ресторанних послуг. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти використання інноваційних технологій у закладах ресторанного ...
  • Костюк, Назар Русланович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є визначення місця і ролі кав’ярень в загальній структурі ресторанного господарства. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти розвитку кав’ярень у світі та Україні. В другому розділі ...
  • Горбак, Роман Михайлович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Мета дослідження полягає у виявленні основних джерел конфліктів та стресу, аналіз їх впливу на робочу атмосферу, продуктивність та якість обслуговування, а також розробка ефективних стратегій управління ...
  • Василевич, Анастасія Сергіївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Мета дослідження полягає у системі управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі з метою розробки рекомендацій щодо підвищення ефективності її функціонування, а також вивчення та аналіз системи управління ...
  • Кіршак, Олексій Петрович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є обґрунтування пропозицій стосовно покращення маркетингової діяльності готелю, а також аналіз комплексу відносин маркетингу в готелі. В першому розділі розглянуто аналіз особливостей маркетингу ...
  • Лучищак, Зульфія Геннадіївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є виявлення впливу пандемії Ковід - 19 на роботу закладів розміщення готельного типу у місті – курорті Трускавець та розробка пропозицій і рекомендацій щодо запровадження інноваційних форм і методів ...