Університет Короля Данила

спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"

спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"

 

Recent Submissions

  • Шиптур, Марія Романівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є ознайомлення із генезою та історією розвитку етнічних груп, характеристика традиційних страв та культури харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України. В першому розділі ...
  • Сверида, Юлія Мар'янівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є визначення ефективності стратегії рекламно-інформаційної діяльності в ресторанному бізнесі з метою залучення та утримання клієнтів, а також підвищення конкурентоспроможності підприємства. В першому ...
  • Попіль, Неоніла Сергіївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є ретельний аналіз та систематизація діяльності готельно-ресторанного комплексу «Lucky Horse» з метою виявлення його основних сильних і слабких сторін, а також можливостей для подальшого ...
  • Лисенко, Софія Сергіївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є потенціал гастрономічного туризму на Прикарпатті та визначення його ролі як перспективного напряму для розвитку туристичної сфери в регіоні, проаналізувати особливості гастрономічної культури. В першому ...
  • Кравець, Маріанна Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вивчення організації рекламної діяльності у готельному бізнесі та вдосконалення рекламних стратегій готелю «Grand Hotel Roxolana». В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації ...
  • Копієвська, Надія Ігорівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є розробка стратегії брендингу та рекламної політики для готельно-ресторанного підприємства курорту Буковель в медіапросторі Прикарпаття з ознаками збільшення конкурентоспроможності та ...
  • Кондрат, Роксолана Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є інноваційна діяльність готельного підприємства «Silver». В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні основи інноваційної діяльності в готельній сфері. В другому розділі проведено аналіз ...
  • Карпів, Марія Іванівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є використання PR-технологій в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі готелів м.Стокгольм). В першому розділі розглянуто теоретичні основи дослідження використання PR-технологій в ...
  • Капусняк, Христина Петрівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є виявлення ключових аспектів корпоративної культури підприємств готельно-ресторанної сфери. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти формування корпоративної культури ...
  • Дубницька, Христина Андріївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вивчення та розуміння ролі гастрономічної спадщини в розвитку туризму, а також визначенні можливостей її використання для стимулювання туристичного потенціалу області. В першому розділі розглянуто ...
  • Дребот, Анна Тарасівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є розробка рекомендацій для формування комплексу заходів щодо просування українського бренду сім’ї ресторанів «Лейбова гора». В першому розділі розглянуто теоретичні основи брендингу як чинника підвищення ...
  • Дирда, Мар'яна Іванівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вивчення організації надання основних послуг у мережі ресторанів «Хінкальня» та визначення їх ефективності з точки зору задоволення клієнтів та досягнення бізнес-цілей закладу. В першому ...
  • Васильчук, Божена Георгіївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вдосконалення організації надання основних послуг в сучасних готельних комплексах. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти шляхів вдосконалення організації надання основних послуг в готельних ...
  • Худяк, Юлія Михайлівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є розробка концептуальних пропозицій для створення «Гуцульського Села» в одному з населених пунктів Карпат, яке об’єднуватиме сучасний готель та ресторан, зберігаючи та пропонуючи унікальність гуцульської ...
  • Кіщук, Віталій Іванович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вивчення системи мотивації персоналу в закладах громадського харчування на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Silver Rest». В першому розділі розглянуто теоретичні основи мотивації та ...
  • Гладуняк, Павло Тарасович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є встановлення найбільш підходящих методів управління для готельно-ресторанних підприємств з урахуванням їх потреб і характеристик. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти стилів ...
  • Шкробанець, Ірина Василівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є теоретичні та практичні аспекти процесу діджиталізації у готельно-ресторанних підприємствах. В першому розділі розглянуто теоретичні основи діджиталізації у готельно-ресторанному бізнесі. ...
  • Тимофіїв, Іван Іванович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є особливості і технології молекулярної кухні, як тренду сучасності. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти молекулярної кухні. В другому розділі проведено аналіз технологічних аспектів ...
  • Сенчук, Михайло Васильович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Мета дослідження полягає у розробці комплексного підходу до розвитку рекреаційних зон у місті Косів, що включає створення нових і покращення існуючих рекреаційних територій з урахуванням сучасних тенденцій ...
  • Ільків, Надія Миколаївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вивчення основних теоретичних та практичних аспектів івент-менеджменту в готельному бізнесі та визначення перспективних напрямів його удосконалення. В першому розділі розглянуто теоретико- ...

View more