Університет Короля Данила

Перегляд спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" за датою

Перегляд спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" за датою

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Бабійчук, Руслан Романович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є розробка рекомендацій та практичних заходів для покращення управління рестораном «Містер Чарлі» шляхом оптимізації лідерських підходів і вдосконалення використання владних механізмів. Об’єктом ...
  • Артимович, Дарина Орестівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз існуючої корпоративної культури готельно-ресторанного комплексу «Легенда» та обґрунтування напрямів її удосконалення з метою підвищення ефективності роботи підприємства та якості ...
  • Гайовський, Олег Ігорович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є комплексний аналіз сутності, етапів формування та розвитку системи мотивації персоналу в ресторанному бізнесі, а також розробка пропозицій щодо її вдосконалення з урахуванням сучасних тенденцій. ...
  • Перегінець, Роман Васильович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є всебічний аналіз діяльності міжнародних та вітчизняних готельних мереж та їхнього впливу на туристичний розвиток Івано-Франківської області. Об’єктом дослідження є міжнародні готельні ...
  • Заверчук, Петро Михайлович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є проаналізувати особливості організації обслуговування в ресторанах швидкого харчування міжнародної мережі на прикладі «McDonald’s». Об’єктом дослідження є процес організації обслуговування ...
  • Кіщук, Микола Миколайович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є дослідження інноваційних трендів гастрономічної культури як важливого чинника розвитку туризму у Закарпатській області та розробка рекомендацій щодо їх ефективного впровадження. Об’єктом ...
  • Середа, Анна Михайлівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз і узагальнення сучасних інноваційних рішень,що застосовуються в ресторанному та готельному бізнесі Тернопільської області, з оцінкою їх ефективності, впливу на якість обслуговування та ...
  • Саранчук, Олег Михайлович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз впровадження інноваційних технологій у діяльність закладів ресторанного господарства на прикладі компанії «23.Ресторани» та розробка практичних рекомендацій щодо їх подальшого ...
  • Савчук, Олександр Юрійович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз стилів керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери та розробка рекомендацій щодо їх удосконалення для підвищення ефективності управління персоналом. Об’єктом дослідження є ...
  • Гаркавий, Іван Іванович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є вивчення організації діяльності ринку українського фаст-фуду на Прикарпатті, визначення ключових факторів, які впливають на його розвиток, а також оцінка ефективності функціонування підприємств ...
  • Заверчук, Павло Михайлович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз сучасних підходів до організації харчування в готельно-ресторанних комплексах України та визначення шляхів підвищення ефективності цієї діяльності. Об’єктом дослідження є організація ...
  • Форкуца, Богдан Андрійович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз сучасного стану впровадження інновацій у роботі готелів та готельно-ресторанних комплексів на території Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей ...
  • Яремко, Ольга-Вероніка Михайлівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є розгляд теоретичних положень про сучасні тенденції та стилі закладів ресторанного господарства, аналізування проблем сучасного бізнесу і рекомендації з застосуванням сучасних трендів ...
  • Товт, Ярослава Ярославівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є визначити ключові особливості організації обслуговування в мережі кав’ярень «Street Coffee» та розробити рекомендації для вдосконалення її сервісної моделі. Об’єктом дослідження є процес ...
  • Юрчишин, Інеса Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є дослідження особливостей організації обслуговування в українській мережі ресторанів «Fayno» з метою виявлення ефективних практик, рівня задоволеності клієнтів та визначення напрямів ...
  • Цупра, Юлія Михайлівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз теоретичних і практичних аспектів інноваційного розвитку ресторанного бізнесу з акцентом на оцінку та удосконалення інноваційної діяльності ресторану «Asia Garden». Об’єктом ...
  • Скрип'юк, Уляна Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є обґрунтувати ефективні стратегії бренд-менеджменту для підприємств ресторанного бізнесу з метою підвищення їх конкурентоспроможності та привабливості для цільової аудиторії. Об’єктом дослідження ...
  • Скірчук, Даніелла Ігорівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є визначення шляхів удосконалення маркетингової діяльності готелю «Під стріхою». Об’єктом дослідження є маркетингова діяльність готелю «Під стріхою». Предметом дослідження є удосконалення ...
  • Халаменда, Володимир Ігорович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є аналіз та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення процесу управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі «Лейбова гора». Об’єктом дослідження є процес управління ...
  • Човган, Вікторія Романівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2025)
    Метою дослідження є вивчення організації надання основних послуг у мережі піцерій «Pronto Pizza» та визначення їх ефективності з точки зору задоволення клієнтів та досягнення бізнес-цілей закладу. Об’єктом ...