Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Артимович, Дарина Орестівна | |
dc.date.accessioned | 2025-07-02T11:58:34Z | |
dc.date.available | 2025-07-02T11:58:34Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Артимович Д. О. Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Легенда»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21-1 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: С. В. Гавдей. Івано-Франківськ, 2025. 52 с.: табл. 10, рис. 8; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1413 | |
dc.description | Артимович Д. О. Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Легенда»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21-1 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: С. В. Гавдей. Івано-Франківськ, 2025. 52 с.: табл. 10, рис. 8; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є аналіз існуючої корпоративної культури готельно-ресторанного комплексу «Легенда» та обґрунтування напрямів її удосконалення з метою підвищення ефективності роботи підприємства та якості обслуговування клієнтів. Об’єктом дослідження є корпоративна культура готельно-ресторанного комплексу «Легенда». Предметом дослідження є процес формування та функціонування корпоративної культури готельно-ресторанного комплексу «Легенда». В першому розділі визначені теоретичні основи корпоративної культури в готельно-ресторанній сфері. В другому розділі проведено дослідження стану корпоративної культури у готельно-ресторанному комплексі «Легенда». В третьому розділі представлені напрями удосконалення корпоративної культури у готельно-ресторанному комплексі «Легенда». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний комплекс | uk_UA |
dc.subject | "Легенда" | uk_UA |
dc.subject | корпоративна культура | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна сфера | uk_UA |
dc.title | Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Легенда» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |