dc.contributor.author |
Бабійчук, Руслан Романович |
|
dc.date.accessioned |
2025-07-02T12:12:29Z |
|
dc.date.available |
2025-07-02T12:12:29Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Бабійчук Р. Р. Лідерство та влада в управлінні ресторанним бізнесом: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 59 с.: табл. 3; дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1414 |
|
dc.description |
Бабійчук Р. Р. Лідерство та влада в управлінні ресторанним бізнесом: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 59 с.: табл. 3; дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є розробка рекомендацій та практичних заходів для
покращення управління рестораном «Містер Чарлі» шляхом оптимізації
лідерських підходів і вдосконалення використання владних механізмів.
Об’єктом дослідження є аналіз механізмів впровадження лідерства та
влади в управлінні ресторанного бізнесу.
Предметом дослідження є особливості застосування лідерських якостей і
владних механізмів у процесі управління діяльністю ресторану.
В першому розділі визначені теоретичні аспекти лідерства та влади в
управлінні ресторанним бізнесом.
В другому розділі проведено аналіз лідерства та влади в управлінні
рестораном «Містер Чарлі».
В третьому розділі показано проблематика та шляхи покращення
управління рестораном. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
ресторан "Містер Чарлі" |
uk_UA |
dc.subject |
управління рестораном |
uk_UA |
dc.subject |
лідерські якості |
uk_UA |
dc.title |
Лідерство та влада в управлінні ресторанним бізнесом |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |