Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є розробка рекомендацій та практичних заходів для
покращення управління рестораном «Містер Чарлі» шляхом оптимізації
лідерських підходів і вдосконалення використання владних механізмів.
Об’єктом дослідження є аналіз механізмів впровадження лідерства та
влади в управлінні ресторанного бізнесу.
Предметом дослідження є особливості застосування лідерських якостей і
владних механізмів у процесі управління діяльністю ресторану.
В першому розділі визначені теоретичні аспекти лідерства та влади в
управлінні ресторанним бізнесом.
В другому розділі проведено аналіз лідерства та влади в управлінні
рестораном «Містер Чарлі».
В третьому розділі показано проблематика та шляхи покращення
управління рестораном.
Суть розробки, основні результати:
Бабійчук Р. Р. Лідерство та влада в управлінні ресторанним бізнесом: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 59 с.: табл. 3; дод.