Університет Короля Данила

Лідерство та влада в управлінні ресторанним бізнесом

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бабійчук, Руслан Романович
dc.date.accessioned 2025-07-02T12:12:29Z
dc.date.available 2025-07-02T12:12:29Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Бабійчук Р. Р. Лідерство та влада в управлінні ресторанним бізнесом: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 59 с.: табл. 3; дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1414
dc.description Бабійчук Р. Р. Лідерство та влада в управлінні ресторанним бізнесом: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 59 с.: табл. 3; дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є розробка рекомендацій та практичних заходів для покращення управління рестораном «Містер Чарлі» шляхом оптимізації лідерських підходів і вдосконалення використання владних механізмів. Об’єктом дослідження є аналіз механізмів впровадження лідерства та влади в управлінні ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є особливості застосування лідерських якостей і владних механізмів у процесі управління діяльністю ресторану. В першому розділі визначені теоретичні аспекти лідерства та влади в управлінні ресторанним бізнесом. В другому розділі проведено аналіз лідерства та влади в управлінні рестораном «Містер Чарлі». В третьому розділі показано проблематика та шляхи покращення управління рестораном. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject ресторан "Містер Чарлі" uk_UA
dc.subject управління рестораном uk_UA
dc.subject лідерські якості uk_UA
dc.title Лідерство та влада в управлінні ресторанним бізнесом uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу