Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бабійчук, Руслан Романович | |
dc.date.accessioned | 2025-07-02T12:12:29Z | |
dc.date.available | 2025-07-02T12:12:29Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Бабійчук Р. Р. Лідерство та влада в управлінні ресторанним бізнесом: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 59 с.: табл. 3; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1414 | |
dc.description | Бабійчук Р. Р. Лідерство та влада в управлінні ресторанним бізнесом: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 59 с.: табл. 3; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є розробка рекомендацій та практичних заходів для покращення управління рестораном «Містер Чарлі» шляхом оптимізації лідерських підходів і вдосконалення використання владних механізмів. Об’єктом дослідження є аналіз механізмів впровадження лідерства та влади в управлінні ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є особливості застосування лідерських якостей і владних механізмів у процесі управління діяльністю ресторану. В першому розділі визначені теоретичні аспекти лідерства та влади в управлінні ресторанним бізнесом. В другому розділі проведено аналіз лідерства та влади в управлінні рестораном «Містер Чарлі». В третьому розділі показано проблематика та шляхи покращення управління рестораном. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | ресторан "Містер Чарлі" | uk_UA |
dc.subject | управління рестораном | uk_UA |
dc.subject | лідерські якості | uk_UA |
dc.title | Лідерство та влада в управлінні ресторанним бізнесом | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |