dc.contributor.author |
Гайовський, Олег Ігорович |
|
dc.date.accessioned |
2025-07-02T12:39:56Z |
|
dc.date.available |
2025-07-02T12:39:56Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Гайовський О. І. Управління системою мотивації персоналу в закладах ресторанного бізнесу: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21-1 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 56 с.: табл. 10, рис. 2; дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1415 |
|
dc.description |
Гайовський О. І. Управління системою мотивації персоналу в закладах ресторанного бізнесу: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21-1 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 56 с.: табл. 10, рис. 2; дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є комплексний аналіз сутності, етапів формування та розвитку системи мотивації персоналу в ресторанному бізнесі, а також розробка пропозицій щодо її вдосконалення з урахуванням сучасних тенденцій. Об’єктом дослідження є управління системою мотивації персоналом у закладах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є підходи, принципи, методи та інструменти мотивації працівників у сфері ресторанного бізнесу. В першому розділі визначені теоретичні основи системи мотивації персоналу в ресторанному бізнесі.
В другому розділі проведено дослідження системи мотивації персоналу в закладах ресторанного бізнесу. В третьому розділі надані шляхи вдосконалення системи мотивації персоналу в ресторанному бізнесі. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
мотивація персоналу |
uk_UA |
dc.subject |
управління мотивацією |
uk_UA |
dc.subject |
система мотивації |
uk_UA |
dc.title |
Управління системою мотивації персоналу в закладах ресторанного бізнесу |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |