Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є комплексний аналіз сутності, етапів формування та розвитку системи мотивації персоналу в ресторанному бізнесі, а також розробка пропозицій щодо її вдосконалення з урахуванням сучасних тенденцій. Об’єктом дослідження є управління системою мотивації персоналом у закладах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є підходи, принципи, методи та інструменти мотивації працівників у сфері ресторанного бізнесу. В першому розділі визначені теоретичні основи системи мотивації персоналу в ресторанному бізнесі.
В другому розділі проведено дослідження системи мотивації персоналу в закладах ресторанного бізнесу. В третьому розділі надані шляхи вдосконалення системи мотивації персоналу в ресторанному бізнесі.
Суть розробки, основні результати:
Гайовський О. І. Управління системою мотивації персоналу в закладах ресторанного бізнесу: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21-1 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 56 с.: табл. 10, рис. 2; дод.