Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гайовський, Олег Ігорович | |
dc.date.accessioned | 2025-07-02T12:39:56Z | |
dc.date.available | 2025-07-02T12:39:56Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Гайовський О. І. Управління системою мотивації персоналу в закладах ресторанного бізнесу: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21-1 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 56 с.: табл. 10, рис. 2; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1415 | |
dc.description | Гайовський О. І. Управління системою мотивації персоналу в закладах ресторанного бізнесу: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21-1 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 56 с.: табл. 10, рис. 2; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є комплексний аналіз сутності, етапів формування та розвитку системи мотивації персоналу в ресторанному бізнесі, а також розробка пропозицій щодо її вдосконалення з урахуванням сучасних тенденцій. Об’єктом дослідження є управління системою мотивації персоналом у закладах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є підходи, принципи, методи та інструменти мотивації працівників у сфері ресторанного бізнесу. В першому розділі визначені теоретичні основи системи мотивації персоналу в ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено дослідження системи мотивації персоналу в закладах ресторанного бізнесу. В третьому розділі надані шляхи вдосконалення системи мотивації персоналу в ресторанному бізнесі. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | мотивація персоналу | uk_UA |
dc.subject | управління мотивацією | uk_UA |
dc.subject | система мотивації | uk_UA |
dc.title | Управління системою мотивації персоналу в закладах ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |