Abstract:
Метою дослідження є вивчення організації діяльності ринку українського фаст-фуду на Прикарпатті, визначення ключових факторів, які впливають на його розвиток, а також оцінка ефективності функціонування підприємств фаст-фуду в регіоні.
Об’єктом дослідження є ринок українського фаст-фуду на Прикарпатті. Предметом дослідження є організація діяльності підприємств, які працюють у сфері фаст-фуду на території Прикарпаття. В першому розділі визначені теоретичні засади організації ринку фаст-фуду. В другому розділі проведено дослідження сучасного стану ринку українського фаст-фуду на Прикарпатті. В третьому розділі надані рекомендації щодо удосконалення діяльності українського фаст-фуду на Прикарпатті.
Description:
Гаркавий І. І. Організація діяльності ринку українського фаст-фуду на Прикарпатті: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 49 с.: табл. 4, рис. 9; дод.