Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є аналіз сучасних підходів до організації харчування
в готельно-ресторанних комплексах України та визначення шляхів підвищення
ефективності цієї діяльності.
Об’єктом дослідження є організація харчування в готельно-ресторанних
комплексах України.
Предметом дослідження є процес надання послуг харчування у готельно-
ресторанних комплексах України.
В першому розділі визначені аспекти організації харчування в готельно-
ресторанних комплексах України.
В другому розділі проведено дослідження організації харчування в
готельно-ресторанних комплексах.
В третьому розділі надані рекомендації щодо покращення організації
харчування в готельно-ресторанних комплексах.
Суть розробки, основні результати:
Заверчук П. М. Організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2025. 40 с.: табл. 12, рис. 8; дод.