dc.contributor.author |
Заверчук, Павло Михайлович |
|
dc.date.accessioned |
2025-07-03T07:25:41Z |
|
dc.date.available |
2025-07-03T07:25:41Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Заверчук П. М. Організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2025. 40 с.: табл. 12, рис. 8; дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1417 |
|
dc.description |
Заверчук П. М. Організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2025. 40 с.: табл. 12, рис. 8; дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є аналіз сучасних підходів до організації харчування
в готельно-ресторанних комплексах України та визначення шляхів підвищення
ефективності цієї діяльності.
Об’єктом дослідження є організація харчування в готельно-ресторанних
комплексах України.
Предметом дослідження є процес надання послуг харчування у готельно-
ресторанних комплексах України.
В першому розділі визначені аспекти організації харчування в готельно-
ресторанних комплексах України.
В другому розділі проведено дослідження організації харчування в
готельно-ресторанних комплексах.
В третьому розділі надані рекомендації щодо покращення організації
харчування в готельно-ресторанних комплексах. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанні комплекси |
uk_UA |
dc.subject |
організація харчування |
uk_UA |
dc.subject |
новітні підходи |
uk_UA |
dc.subject |
якісний сервіс |
uk_UA |
dc.title |
Організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |