Університет Короля Данила

Організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України

Show simple item record

dc.contributor.author Заверчук, Павло Михайлович
dc.date.accessioned 2025-07-03T07:25:41Z
dc.date.available 2025-07-03T07:25:41Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Заверчук П. М. Організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2025. 40 с.: табл. 12, рис. 8; дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1417
dc.description Заверчук П. М. Організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2025. 40 с.: табл. 12, рис. 8; дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є аналіз сучасних підходів до організації харчування в готельно-ресторанних комплексах України та визначення шляхів підвищення ефективності цієї діяльності. Об’єктом дослідження є організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України. Предметом дослідження є процес надання послуг харчування у готельно- ресторанних комплексах України. В першому розділі визначені аспекти організації харчування в готельно- ресторанних комплексах України. В другому розділі проведено дослідження організації харчування в готельно-ресторанних комплексах. В третьому розділі надані рекомендації щодо покращення організації харчування в готельно-ресторанних комплексах. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject готельно-ресторанні комплекси uk_UA
dc.subject організація харчування uk_UA
dc.subject новітні підходи uk_UA
dc.subject якісний сервіс uk_UA
dc.title Організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account