Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Заверчук, Павло Михайлович | |
dc.date.accessioned | 2025-07-03T07:25:41Z | |
dc.date.available | 2025-07-03T07:25:41Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Заверчук П. М. Організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2025. 40 с.: табл. 12, рис. 8; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1417 | |
dc.description | Заверчук П. М. Організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2025. 40 с.: табл. 12, рис. 8; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є аналіз сучасних підходів до організації харчування в готельно-ресторанних комплексах України та визначення шляхів підвищення ефективності цієї діяльності. Об’єктом дослідження є організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України. Предметом дослідження є процес надання послуг харчування у готельно- ресторанних комплексах України. В першому розділі визначені аспекти організації харчування в готельно- ресторанних комплексах України. В другому розділі проведено дослідження організації харчування в готельно-ресторанних комплексах. В третьому розділі надані рекомендації щодо покращення організації харчування в готельно-ресторанних комплексах. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанні комплекси | uk_UA |
dc.subject | організація харчування | uk_UA |
dc.subject | новітні підходи | uk_UA |
dc.subject | якісний сервіс | uk_UA |
dc.title | Організація харчування в готельно-ресторанних комплексах України | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |