Abstract:
Метою дослідження є дослідження інноваційних трендів гастрономічної культури як важливого чинника розвитку туризму у Закарпатській області та розробка рекомендацій щодо їх ефективного впровадження. Об’єктом дослідження є інноваційні тренди гастрономічної культури та їхній вплив на формування туристичної привабливості Закарпатської області. Предметом дослідження є процес розвитку гастрономічного туризму як складової туристичної індустрії.
В першому розділі визначені теоретичні засади дослідження гастрономічної культури як чинника туристичного розвитку. В другому розділі проведено аналіз стану та перспектив розвитку гастрономічного туризму у Закарпатській області.
В третьому розділі виділено напрями вдосконалення та просування
інноваційних гастрономічних практик у туристичному середовищі Закарпаття.
Description:
Кіщук М. М. Інноваційні тренди гастрономічної культури як важливий фактор розвитку туризму у Закарпатській області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 63 с.: табл.6, рис.14; дод.