dc.contributor.author |
Кіщук, Микола Миколайович |
|
dc.date.accessioned |
2025-07-03T07:43:02Z |
|
dc.date.available |
2025-07-03T07:43:02Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Кіщук М. М. Інноваційні тренди гастрономічної культури як важливий фактор розвитку туризму у Закарпатській області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 63 с.: табл.6, рис.14; дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1418 |
|
dc.description |
Кіщук М. М. Інноваційні тренди гастрономічної культури як важливий фактор розвитку туризму у Закарпатській області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 63 с.: табл.6, рис.14; дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є дослідження інноваційних трендів гастрономічної культури як важливого чинника розвитку туризму у Закарпатській області та розробка рекомендацій щодо їх ефективного впровадження. Об’єктом дослідження є інноваційні тренди гастрономічної культури та їхній вплив на формування туристичної привабливості Закарпатської області. Предметом дослідження є процес розвитку гастрономічного туризму як складової туристичної індустрії.
В першому розділі визначені теоретичні засади дослідження гастрономічної культури як чинника туристичного розвитку. В другому розділі проведено аналіз стану та перспектив розвитку гастрономічного туризму у Закарпатській області.
В третьому розділі виділено напрями вдосконалення та просування
інноваційних гастрономічних практик у туристичному середовищі Закарпаття. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
гастрономічна культура |
uk_UA |
dc.subject |
інноваційні тренди |
uk_UA |
dc.subject |
туристична привабливість |
uk_UA |
dc.subject |
гастрономічний туризм |
uk_UA |
dc.subject |
Закарпатська область |
uk_UA |
dc.title |
Інноваційні тренди гастрономічної культури як важливий фактор розвитку туризму у Закарпатській області |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |