Університет Короля Данила

Інноваційні тренди гастрономічної культури як важливий фактор розвитку туризму у Закарпатській області

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кіщук, Микола Миколайович
dc.date.accessioned 2025-07-03T07:43:02Z
dc.date.available 2025-07-03T07:43:02Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Кіщук М. М. Інноваційні тренди гастрономічної культури як важливий фактор розвитку туризму у Закарпатській області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 63 с.: табл.6, рис.14; дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1418
dc.description Кіщук М. М. Інноваційні тренди гастрономічної культури як важливий фактор розвитку туризму у Закарпатській області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 63 с.: табл.6, рис.14; дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є дослідження інноваційних трендів гастрономічної культури як важливого чинника розвитку туризму у Закарпатській області та розробка рекомендацій щодо їх ефективного впровадження. Об’єктом дослідження є інноваційні тренди гастрономічної культури та їхній вплив на формування туристичної привабливості Закарпатської області. Предметом дослідження є процес розвитку гастрономічного туризму як складової туристичної індустрії. В першому розділі визначені теоретичні засади дослідження гастрономічної культури як чинника туристичного розвитку. В другому розділі проведено аналіз стану та перспектив розвитку гастрономічного туризму у Закарпатській області. В третьому розділі виділено напрями вдосконалення та просування інноваційних гастрономічних практик у туристичному середовищі Закарпаття. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject гастрономічна культура uk_UA
dc.subject інноваційні тренди uk_UA
dc.subject туристична привабливість uk_UA
dc.subject гастрономічний туризм uk_UA
dc.subject Закарпатська область uk_UA
dc.title Інноваційні тренди гастрономічної культури як важливий фактор розвитку туризму у Закарпатській області uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу