Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кіщук, Микола Миколайович | |
dc.date.accessioned | 2025-07-03T07:43:02Z | |
dc.date.available | 2025-07-03T07:43:02Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Кіщук М. М. Інноваційні тренди гастрономічної культури як важливий фактор розвитку туризму у Закарпатській області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 63 с.: табл.6, рис.14; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1418 | |
dc.description | Кіщук М. М. Інноваційні тренди гастрономічної культури як важливий фактор розвитку туризму у Закарпатській області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 63 с.: табл.6, рис.14; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є дослідження інноваційних трендів гастрономічної культури як важливого чинника розвитку туризму у Закарпатській області та розробка рекомендацій щодо їх ефективного впровадження. Об’єктом дослідження є інноваційні тренди гастрономічної культури та їхній вплив на формування туристичної привабливості Закарпатської області. Предметом дослідження є процес розвитку гастрономічного туризму як складової туристичної індустрії. В першому розділі визначені теоретичні засади дослідження гастрономічної культури як чинника туристичного розвитку. В другому розділі проведено аналіз стану та перспектив розвитку гастрономічного туризму у Закарпатській області. В третьому розділі виділено напрями вдосконалення та просування інноваційних гастрономічних практик у туристичному середовищі Закарпаття. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | гастрономічна культура | uk_UA |
dc.subject | інноваційні тренди | uk_UA |
dc.subject | туристична привабливість | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | Закарпатська область | uk_UA |
dc.title | Інноваційні тренди гастрономічної культури як важливий фактор розвитку туризму у Закарпатській області | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |