Abstract:
Метою дослідження є аналіз стилів керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери та розробка рекомендацій щодо їх удосконалення для підвищення ефективності управління персоналом. Об’єктом дослідження є стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери та їх вплив на ефективність діяльності організацій. Предметом дослідження є управлінські процеси зумовлені стилем керівництва в підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. В першому розділі визначені теоретичні основи стилів керівництва в
готельно-ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено дослідження стилів керівництва в готельно-ресторанному бізнесі. В третьому розділі надані рекомендації щодо оптимізації стилів керівництва для підвищення ефективності підприємств готельно-ресторанної сфери.
Description:
Савчук О. Ю. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 47 с.: табл..7; дод.