dc.contributor.author |
Савчук, Олександр Юрійович |
|
dc.date.accessioned |
2025-07-03T08:29:05Z |
|
dc.date.available |
2025-07-03T08:29:05Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
8. Савчук О. Ю. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 47 с.: табл..7; дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1420 |
|
dc.description |
Савчук О. Ю. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 47 с.: табл..7; дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є аналіз стилів керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери та розробка рекомендацій щодо їх удосконалення для підвищення ефективності управління персоналом. Об’єктом дослідження є стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери та їх вплив на ефективність діяльності організацій. Предметом дослідження є управлінські процеси зумовлені стилем керівництва в підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. В першому розділі визначені теоретичні основи стилів керівництва в
готельно-ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено дослідження стилів керівництва в готельно-ресторанному бізнесі. В третьому розділі надані рекомендації щодо оптимізації стилів керівництва для підвищення ефективності підприємств готельно-ресторанної сфери. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанна сфера |
uk_UA |
dc.subject |
управлінські процеси |
uk_UA |
dc.subject |
стилі керівництва |
uk_UA |
dc.title |
Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |