Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Савчук, Олександр Юрійович | |
dc.date.accessioned | 2025-07-03T08:29:05Z | |
dc.date.available | 2025-07-03T08:29:05Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | 8. Савчук О. Ю. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 47 с.: табл..7; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1420 | |
dc.description | Савчук О. Ю. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 47 с.: табл..7; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є аналіз стилів керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери та розробка рекомендацій щодо їх удосконалення для підвищення ефективності управління персоналом. Об’єктом дослідження є стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери та їх вплив на ефективність діяльності організацій. Предметом дослідження є управлінські процеси зумовлені стилем керівництва в підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. В першому розділі визначені теоретичні основи стилів керівництва в готельно-ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено дослідження стилів керівництва в готельно-ресторанному бізнесі. В третьому розділі надані рекомендації щодо оптимізації стилів керівництва для підвищення ефективності підприємств готельно-ресторанної сфери. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна сфера | uk_UA |
dc.subject | управлінські процеси | uk_UA |
dc.subject | стилі керівництва | uk_UA |
dc.title | Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |