Університет Короля Данила

Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Савчук, Олександр Юрійович
dc.date.accessioned 2025-07-03T08:29:05Z
dc.date.available 2025-07-03T08:29:05Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation 8. Савчук О. Ю. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 47 с.: табл..7; дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1420
dc.description Савчук О. Ю. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 47 с.: табл..7; дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є аналіз стилів керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери та розробка рекомендацій щодо їх удосконалення для підвищення ефективності управління персоналом. Об’єктом дослідження є стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери та їх вплив на ефективність діяльності організацій. Предметом дослідження є управлінські процеси зумовлені стилем керівництва в підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. В першому розділі визначені теоретичні основи стилів керівництва в готельно-ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено дослідження стилів керівництва в готельно-ресторанному бізнесі. В третьому розділі надані рекомендації щодо оптимізації стилів керівництва для підвищення ефективності підприємств готельно-ресторанної сфери. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна сфера uk_UA
dc.subject управлінські процеси uk_UA
dc.subject стилі керівництва uk_UA
dc.title Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу