Короткий опис(реферат):
Метою  дослідження  є  проаналізувати  особливості  організації обслуговування  в  ресторанах  швидкого  харчування  міжнародної  мережі  на прикладі «McDonald’s». 
Об’єктом  дослідження  є  процес  організації  обслуговування  у  ресторані 
швидкого харчування «McDonald’s». Предметом  дослідження  є    особливості  організації  обслуговування  у ресторані швидкого харчування «McDonald’s» з урахуванням стандартів якості, логістики, технологічних процесів, принципів обслуговування клієнтів, впливу сучасних технологій та адаптації до регіональних особливостей. В  першому  розділі  визначені  теоретичні  аспекти  організації 
обслуговування у мережевих ресторанах швидкого харчування. В  другому  розділі  проведено  аналіз  організації  обслуговування  у ресторанах швидкого харчування міжнародної мережі «McDonald’s». В  третьому  розділі  надані  рекомендації  щодо  вдосконалення  організації обслуговування  у  ресторанах  швидкого  харчування  міжнародної  мережі «McDonald’s».
 
Суть розробки, основні результати:
Заверчук П. М. Організація обслуговування у ресторанах швидкого харчування міжнародної мережі на прикладі міжнародної мережі ресторанів «McDonald’s»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук,кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 63 с.: рис. 11, табл. 2; дод.