Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Заверчук, Петро Михайлович | |
dc.date.accessioned | 2025-07-03T12:04:58Z | |
dc.date.available | 2025-07-03T12:04:58Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Заверчук П. М. Організація обслуговування у ресторанах швидкого харчування міжнародної мережі на прикладі міжнародної мережі ресторанів «McDonald’s»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 63 с.: рис. 11, табл. 2; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1421 | |
dc.description | Заверчук П. М. Організація обслуговування у ресторанах швидкого харчування міжнародної мережі на прикладі міжнародної мережі ресторанів «McDonald’s»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук,кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 63 с.: рис. 11, табл. 2; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є проаналізувати особливості організації обслуговування в ресторанах швидкого харчування міжнародної мережі на прикладі «McDonald’s». Об’єктом дослідження є процес організації обслуговування у ресторані швидкого харчування «McDonald’s». Предметом дослідження є особливості організації обслуговування у ресторані швидкого харчування «McDonald’s» з урахуванням стандартів якості, логістики, технологічних процесів, принципів обслуговування клієнтів, впливу сучасних технологій та адаптації до регіональних особливостей. В першому розділі визначені теоретичні аспекти організації обслуговування у мережевих ресторанах швидкого харчування. В другому розділі проведено аналіз організації обслуговування у ресторанах швидкого харчування міжнародної мережі «McDonald’s». В третьому розділі надані рекомендації щодо вдосконалення організації обслуговування у ресторанах швидкого харчування міжнародної мережі «McDonald’s». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | «McDonald’s» | uk_UA |
dc.subject | ресторани швидкого харчування | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.subject | міжнародна мережа | uk_UA |
dc.title | Організація обслуговування у ресторанах швидкого харчування міжнародної мережі на прикладі міжнародної мережі ресторанів «McDonald’s» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |