Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є аналіз впровадження інноваційних технологій у діяльність закладів ресторанного господарства на прикладі компанії «23.Ресторани» та розробка практичних рекомендацій щодо їх подальшого розвитку. Об’єктом дослідження є інноваційні технології в ресторанному господарстві «23.Ресторани». Предметом дослідження є процеси впровадження та функціонування інноваційних технологій у закладі ресторанного господарства «23.Ресторани». В першому розділі визначені теоретичні основи впровадження
інноваційних технологій у ресторанних господарствах. В другому розділі висвітлені особливості впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства «23.Ресторани». В третьому розділі надані рекомендації щодо впровадження нових інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства «23.Ресторани».
Суть розробки, основні результати:
Саранчук О. М. Впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства на прикладі «23. Ресторани»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 52 с.: табл. 12, рис. 8; дод.