dc.contributor.author |
Саранчук, Олег Михайлович |
|
dc.date.accessioned |
2025-07-03T12:30:48Z |
|
dc.date.available |
2025-07-03T12:30:48Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Саранчук О. М. Впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства на прикладі «23. Ресторани»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 52 с.: табл. 12, рис. 8; дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1422 |
|
dc.description |
Саранчук О. М. Впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства на прикладі «23. Ресторани»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 52 с.: табл. 12, рис. 8; дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є аналіз впровадження інноваційних технологій у діяльність закладів ресторанного господарства на прикладі компанії «23.Ресторани» та розробка практичних рекомендацій щодо їх подальшого розвитку. Об’єктом дослідження є інноваційні технології в ресторанному господарстві «23.Ресторани». Предметом дослідження є процеси впровадження та функціонування інноваційних технологій у закладі ресторанного господарства «23.Ресторани». В першому розділі визначені теоретичні основи впровадження
інноваційних технологій у ресторанних господарствах. В другому розділі висвітлені особливості впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства «23.Ресторани». В третьому розділі надані рекомендації щодо впровадження нових інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства «23.Ресторани». |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
компанія «23. Ресторани» |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанне господарство |
uk_UA |
dc.subject |
інноваційні технології |
uk_UA |
dc.title |
Впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства на прикладі «23. Ресторани» |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |