Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Саранчук, Олег Михайлович | |
dc.date.accessioned | 2025-07-03T12:30:48Z | |
dc.date.available | 2025-07-03T12:30:48Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Саранчук О. М. Впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства на прикладі «23. Ресторани»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 52 с.: табл. 12, рис. 8; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1422 | |
dc.description | Саранчук О. М. Впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства на прикладі «23. Ресторани»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 52 с.: табл. 12, рис. 8; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є аналіз впровадження інноваційних технологій у діяльність закладів ресторанного господарства на прикладі компанії «23.Ресторани» та розробка практичних рекомендацій щодо їх подальшого розвитку. Об’єктом дослідження є інноваційні технології в ресторанному господарстві «23.Ресторани». Предметом дослідження є процеси впровадження та функціонування інноваційних технологій у закладі ресторанного господарства «23.Ресторани». В першому розділі визначені теоретичні основи впровадження інноваційних технологій у ресторанних господарствах. В другому розділі висвітлені особливості впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства «23.Ресторани». В третьому розділі надані рекомендації щодо впровадження нових інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства «23.Ресторани». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | компанія «23. Ресторани» | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.title | Впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства на прикладі «23. Ресторани» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |