Університет Короля Данила

Впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства на прикладі «23. Ресторани»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Саранчук, Олег Михайлович
dc.date.accessioned 2025-07-03T12:30:48Z
dc.date.available 2025-07-03T12:30:48Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Саранчук О. М. Впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства на прикладі «23. Ресторани»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 52 с.: табл. 12, рис. 8; дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1422
dc.description Саранчук О. М. Впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства на прикладі «23. Ресторани»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, ГРСд-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 52 с.: табл. 12, рис. 8; дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є аналіз впровадження інноваційних технологій у діяльність закладів ресторанного господарства на прикладі компанії «23.Ресторани» та розробка практичних рекомендацій щодо їх подальшого розвитку. Об’єктом дослідження є інноваційні технології в ресторанному господарстві «23.Ресторани». Предметом дослідження є процеси впровадження та функціонування інноваційних технологій у закладі ресторанного господарства «23.Ресторани». В першому розділі визначені теоретичні основи впровадження інноваційних технологій у ресторанних господарствах. В другому розділі висвітлені особливості впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства «23.Ресторани». В третьому розділі надані рекомендації щодо впровадження нових інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства «23.Ресторани». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject компанія «23. Ресторани» uk_UA
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject інноваційні технології uk_UA
dc.title Впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства на прикладі «23. Ресторани» uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу