Abstract:
Метою дослідження є аналіз і узагальнення сучасних інноваційних рішень,що застосовуються в ресторанному та готельному бізнесі Тернопільської області, з оцінкою їх ефективності, впливу на якість обслуговування та конкурентоспроможність. Об’єктом дослідження є процес впровадження інновацій у закладах ресторанного та готельного бізнесу. Предметом дослідження є інноваційні технології, методи та підходи, що використовуються у сфері HoReCa на території Тернопільської області. В першому розділі визначені теоретичні аспекти інновацій у ресторанному та готельному бізнесі. В другому розділі проведено аналіз впровадження інновацій у закладах ресторанного та готельного бізнесу Тернопільської області. В третьому розділі визначені перспективи та рекомендації щодо впровадження інновацій у ресторанному та готельному бізнесі Тернопільської області.
Description:
Середа А. М. Інновації у ресторанному та готельному бізнесі на прикладі закладів Тернопільської області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 60 с.: рис.8, табл.4; дод.