dc.contributor.author |
Середа, Анна Михайлівна |
|
dc.date.accessioned |
2025-07-03T12:53:12Z |
|
dc.date.available |
2025-07-03T12:53:12Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Середа А. М. Інновації у ресторанному та готельному бізнесі на прикладі закладів Тернопільської області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 60 с.: рис.8, табл.4; дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1423 |
|
dc.description |
Середа А. М. Інновації у ресторанному та готельному бізнесі на прикладі закладів Тернопільської області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 60 с.: рис.8, табл.4; дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є аналіз і узагальнення сучасних інноваційних рішень,що застосовуються в ресторанному та готельному бізнесі Тернопільської області, з оцінкою їх ефективності, впливу на якість обслуговування та конкурентоспроможність. Об’єктом дослідження є процес впровадження інновацій у закладах ресторанного та готельного бізнесу. Предметом дослідження є інноваційні технології, методи та підходи, що використовуються у сфері HoReCa на території Тернопільської області. В першому розділі визначені теоретичні аспекти інновацій у ресторанному та готельному бізнесі. В другому розділі проведено аналіз впровадження інновацій у закладах ресторанного та готельного бізнесу Тернопільської області. В третьому розділі визначені перспективи та рекомендації щодо впровадження інновацій у ресторанному та готельному бізнесі Тернопільської області. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанний та готельний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
Тернопільська область |
uk_UA |
dc.subject |
інноваційні рішення |
uk_UA |
dc.subject |
HoReCa |
uk_UA |
dc.title |
Інновації у ресторанному та готельному бізнесі на прикладі закладів Тернопільської області |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |