Університет Короля Данила

Інновації у ресторанному та готельному бізнесі на прикладі закладів Тернопільської області

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Середа, Анна Михайлівна
dc.date.accessioned 2025-07-03T12:53:12Z
dc.date.available 2025-07-03T12:53:12Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Середа А. М. Інновації у ресторанному та готельному бізнесі на прикладі закладів Тернопільської області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 60 с.: рис.8, табл.4; дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1423
dc.description Середа А. М. Інновації у ресторанному та готельному бізнесі на прикладі закладів Тернопільської області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 60 с.: рис.8, табл.4; дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є аналіз і узагальнення сучасних інноваційних рішень,що застосовуються в ресторанному та готельному бізнесі Тернопільської області, з оцінкою їх ефективності, впливу на якість обслуговування та конкурентоспроможність. Об’єктом дослідження є процес впровадження інновацій у закладах ресторанного та готельного бізнесу. Предметом дослідження є інноваційні технології, методи та підходи, що використовуються у сфері HoReCa на території Тернопільської області. В першому розділі визначені теоретичні аспекти інновацій у ресторанному та готельному бізнесі. В другому розділі проведено аналіз впровадження інновацій у закладах ресторанного та готельного бізнесу Тернопільської області. В третьому розділі визначені перспективи та рекомендації щодо впровадження інновацій у ресторанному та готельному бізнесі Тернопільської області. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject ресторанний та готельний бізнес uk_UA
dc.subject Тернопільська область uk_UA
dc.subject інноваційні рішення uk_UA
dc.subject HoReCa uk_UA
dc.title Інновації у ресторанному та готельному бізнесі на прикладі закладів Тернопільської області uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу