Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Середа, Анна Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2025-07-03T12:53:12Z | |
dc.date.available | 2025-07-03T12:53:12Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Середа А. М. Інновації у ресторанному та готельному бізнесі на прикладі закладів Тернопільської області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 60 с.: рис.8, табл.4; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1423 | |
dc.description | Середа А. М. Інновації у ресторанному та готельному бізнесі на прикладі закладів Тернопільської області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 60 с.: рис.8, табл.4; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є аналіз і узагальнення сучасних інноваційних рішень,що застосовуються в ресторанному та готельному бізнесі Тернопільської області, з оцінкою їх ефективності, впливу на якість обслуговування та конкурентоспроможність. Об’єктом дослідження є процес впровадження інновацій у закладах ресторанного та готельного бізнесу. Предметом дослідження є інноваційні технології, методи та підходи, що використовуються у сфері HoReCa на території Тернопільської області. В першому розділі визначені теоретичні аспекти інновацій у ресторанному та готельному бізнесі. В другому розділі проведено аналіз впровадження інновацій у закладах ресторанного та готельного бізнесу Тернопільської області. В третьому розділі визначені перспективи та рекомендації щодо впровадження інновацій у ресторанному та готельному бізнесі Тернопільської області. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | ресторанний та готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | Тернопільська область | uk_UA |
dc.subject | інноваційні рішення | uk_UA |
dc.subject | HoReCa | uk_UA |
dc.title | Інновації у ресторанному та готельному бізнесі на прикладі закладів Тернопільської області | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |