Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Скрип'юк, Уляна Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2025-07-04T05:55:15Z | |
dc.date.available | 2025-07-04T05:55:15Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Скрип’юк У. В. Стратегія бренд-менеджменту підприємства ресторанного бізнесу: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21/ ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 53 с.: табл.7, рис.17; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1424 | |
dc.description | Скрип’юк У. В. Стратегія бренд-менеджменту підприємства ресторанного бізнесу: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21/ ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 53 с.: табл.7, рис.17; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є обґрунтувати ефективні стратегії бренд-менеджменту для підприємств ресторанного бізнесу з метою підвищення їх конкурентоспроможності та привабливості для цільової аудиторії. Об’єктом дослідження є бренд-менеджмент ресторанного бізнесу. Предметом дослідження виступають стратегічні підходи до управління брендом у ресторанному бізнесі. В першому розділі визначені теоретичні засади стратегій бренд-менеджменту в ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено дослідження стратегій бренд-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. В третьому розділі вказані напрями вдосконалення стратегії бренд-менеджменту в ресторанному бізнесі. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | бренд-менеджмент | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | стратегії | uk_UA |
dc.subject | управління брендами | uk_UA |
dc.title | Стратегія бренд-менеджменту підприємства ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |