Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Скірчук, Даніелла Ігорівна | |
dc.date.accessioned | 2025-07-04T06:13:17Z | |
dc.date.available | 2025-07-04T06:13:17Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Скірчук Д. І. Удосконалення маркетингової діяльності закладу готельно-ресторанного господарства на прикладі готелю «Під стріхою»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 53 с.: табл.3, р.1; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1425 | |
dc.description | Скірчук Д. І. Удосконалення маркетингової діяльності закладу готельно-ресторанного господарства на прикладі готелю «Під стріхою»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 53 с.: табл.3, р.1; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є визначення шляхів удосконалення маркетингової діяльності готелю «Під стріхою». Об’єктом дослідження є маркетингова діяльність готелю «Під стріхою». Предметом дослідження є удосконалення методів та інструментів маркетингової діяльності у досліджуваному закладі. В першому розділі визначені теоретичні основи маркетингової діяльності в готельно-ресторанному господарстві. В другому розділі проведено дослідження маркетингової діяльності закладу готельно-ресторанного господарства «Під стріхою». В третьому розділі надані рекомендації щодо удосконалення маркетингової діяльності в готельно-ресторанному господарстві «Під стріхою». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | готель "Під стріхою" | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.title | Удосконалення маркетингової діяльності закладу готельно-ресторанного господарства на прикладі готелю «Під стріхою» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |