Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Товт, Ярослава Ярославівна | |
dc.date.accessioned | 2025-07-04T06:29:43Z | |
dc.date.available | 2025-07-04T06:29:43Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Товт Я. Я. Особливості організації обслуговування в українській мережі кав’ярень «Street Coffee»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 68 с.: табл. 14, рис.9; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1426 | |
dc.description | Товт Я. Я. Особливості організації обслуговування в українській мережі кав’ярень «Street Coffee»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 68 с.: табл. 14, рис.9; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є визначити ключові особливості організації обслуговування в мережі кав’ярень «Street Coffee» та розробити рекомендації для вдосконалення її сервісної моделі. Об’єктом дослідження є процес обслуговування у кав’ярнях мережі «Street Coffee». Предметом дослідження є особливості сервісної моделі кав’ярень «Street Coffee». В першому розділі визначені теоретико-методологічні аспекти організації обслуговування у мережах кав’ярень. В другому розділі проведено аналіз організації обслуговування в українській мережі кав’ярень «Street Coffee». В третьому розділі надані шляхи підвищення ефективності організації обслуговування в українській мережі кав’ярень «Street Coffee». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | кав'ярня | uk_UA |
dc.subject | українська мережа | uk_UA |
dc.subject | мережа кав'ярень «Street Coffee» | uk_UA |
dc.subject | сервісна модель | uk_UA |
dc.title | Особливості організації обслуговування в українській мережі кав’ярень «Street Coffee» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |