dc.contributor.author |
Форкуца, Богдан Андрійович |
|
dc.date.accessioned |
2025-07-04T07:50:04Z |
|
dc.date.available |
2025-07-04T07:50:04Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Форкуца Б. А. Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства у Карпатському регіоні України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 69 с.: рис.3, табл.6; дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1427 |
|
dc.description |
Форкуца Б. А. Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства у Карпатському регіоні України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 69 с.: рис.3, табл.6; дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є аналіз сучасного стану впровадження інновацій у роботі готелів та готельно-ресторанних комплексів на території Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей Карпатського регіону України та розробка практичних пропозицій та рекомендацій щодо їх запровадження у реальну господарську діяльність закладів індустрії гостинності.
Об’єктом дослідження є інноваційні технології у діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства. Предметом дослідження є процеси впровадження інноваційних технологій у роботу підприємств готельно-ресторанного господарства Карпатського регіону України. В першому розділі визначені теоретичні основи впровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанному господарстві. В другому розділі проведено аналіз стану впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства
Карпатського регіону України. В третьому розділі надані пропозиції та рекомендації щодо впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу Карпатського регіону України. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанне господарство |
uk_UA |
dc.subject |
Карпатський регіон |
uk_UA |
dc.subject |
інноваційні технології |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія гостинності |
uk_UA |
dc.title |
Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства у Карпатському регіоні України |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |