Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Форкуца, Богдан Андрійович | |
dc.date.accessioned | 2025-07-04T07:50:04Z | |
dc.date.available | 2025-07-04T07:50:04Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Форкуца Б. А. Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства у Карпатському регіоні України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 69 с.: рис.3, табл.6; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1427 | |
dc.description | Форкуца Б. А. Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства у Карпатському регіоні України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 69 с.: рис.3, табл.6; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є аналіз сучасного стану впровадження інновацій у роботі готелів та готельно-ресторанних комплексів на території Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей Карпатського регіону України та розробка практичних пропозицій та рекомендацій щодо їх запровадження у реальну господарську діяльність закладів індустрії гостинності. Об’єктом дослідження є інноваційні технології у діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства. Предметом дослідження є процеси впровадження інноваційних технологій у роботу підприємств готельно-ресторанного господарства Карпатського регіону України. В першому розділі визначені теоретичні основи впровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанному господарстві. В другому розділі проведено аналіз стану впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства Карпатського регіону України. В третьому розділі надані пропозиції та рекомендації щодо впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу Карпатського регіону України. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | Карпатський регіон | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.title | Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства у Карпатському регіоні України | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |