Університет Короля Данила

Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства у Карпатському регіоні України

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Форкуца, Богдан Андрійович
dc.date.accessioned 2025-07-04T07:50:04Z
dc.date.available 2025-07-04T07:50:04Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Форкуца Б. А. Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства у Карпатському регіоні України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 69 с.: рис.3, табл.6; дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1427
dc.description Форкуца Б. А. Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства у Карпатському регіоні України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2025. 69 с.: рис.3, табл.6; дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є аналіз сучасного стану впровадження інновацій у роботі готелів та готельно-ресторанних комплексів на території Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей Карпатського регіону України та розробка практичних пропозицій та рекомендацій щодо їх запровадження у реальну господарську діяльність закладів індустрії гостинності. Об’єктом дослідження є інноваційні технології у діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства. Предметом дослідження є процеси впровадження інноваційних технологій у роботу підприємств готельно-ресторанного господарства Карпатського регіону України. В першому розділі визначені теоретичні основи впровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанному господарстві. В другому розділі проведено аналіз стану впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства Карпатського регіону України. В третьому розділі надані пропозиції та рекомендації щодо впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу Карпатського регіону України. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject готельно-ресторанне господарство uk_UA
dc.subject Карпатський регіон uk_UA
dc.subject інноваційні технології uk_UA
dc.subject індустрія гостинності uk_UA
dc.title Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства у Карпатському регіоні України uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу