Abstract:
Метою дослідження є аналіз та розробка практичних рекомендацій щодо
вдосконалення процесу управління персоналом у готельно-ресторанному
комплексі «Лейбова гора». Об’єктом дослідження є процес управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі. Предметом дослідження є шляхи вдосконалення управління персоналом у ГРК «Лейбова гора». В першому розділі визначені теоретичні основи управління персоналом у готельно-ресторанних комплексах. В другому розділі проведено аналіз системи управління персоналом готельно-ресторанного комплексу «Лейбова гора». В третьому розділі надані рекомендації щодо вдосконалення управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі «Лейбова гора».
Description:
Халаменда В. І. Вдосконалення процесу правління персоналом готельно-ресторанного комплексу «Лейбова гора»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 44 с.: рис.4; дод.