Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Халаменда, Володимир Ігорович | |
dc.date.accessioned | 2025-07-04T08:01:56Z | |
dc.date.available | 2025-07-04T08:01:56Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Халаменда В. І. Вдосконалення процесу правління персоналом готельно-ресторанного комплексу «Лейбова гора»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 44 с.: рис.4; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1428 | |
dc.description | Халаменда В. І. Вдосконалення процесу правління персоналом готельно-ресторанного комплексу «Лейбова гора»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 44 с.: рис.4; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є аналіз та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення процесу управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі «Лейбова гора». Об’єктом дослідження є процес управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі. Предметом дослідження є шляхи вдосконалення управління персоналом у ГРК «Лейбова гора». В першому розділі визначені теоретичні основи управління персоналом у готельно-ресторанних комплексах. В другому розділі проведено аналіз системи управління персоналом готельно-ресторанного комплексу «Лейбова гора». В третьому розділі надані рекомендації щодо вдосконалення управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі «Лейбова гора». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний комплекс | uk_UA |
dc.subject | "Лейбова гора" | uk_UA |
dc.subject | управління персоналом | uk_UA |
dc.title | Вдосконалення процесу правління персоналом готельно-ресторанного комплексу «Лейбова гора» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |