Університет Короля Данила

Вдосконалення процесу правління персоналом готельно-ресторанного комплексу «Лейбова гора»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Халаменда, Володимир Ігорович
dc.date.accessioned 2025-07-04T08:01:56Z
dc.date.available 2025-07-04T08:01:56Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Халаменда В. І. Вдосконалення процесу правління персоналом готельно-ресторанного комплексу «Лейбова гора»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 44 с.: рис.4; дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1428
dc.description Халаменда В. І. Вдосконалення процесу правління персоналом готельно-ресторанного комплексу «Лейбова гора»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2025. 44 с.: рис.4; дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є аналіз та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення процесу управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі «Лейбова гора». Об’єктом дослідження є процес управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі. Предметом дослідження є шляхи вдосконалення управління персоналом у ГРК «Лейбова гора». В першому розділі визначені теоретичні основи управління персоналом у готельно-ресторанних комплексах. В другому розділі проведено аналіз системи управління персоналом готельно-ресторанного комплексу «Лейбова гора». В третьому розділі надані рекомендації щодо вдосконалення управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі «Лейбова гора». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject готельно-ресторанний комплекс uk_UA
dc.subject "Лейбова гора" uk_UA
dc.subject управління персоналом uk_UA
dc.title Вдосконалення процесу правління персоналом готельно-ресторанного комплексу «Лейбова гора» uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу