Abstract:
Метою дослідження є аналіз теоретичних і практичних аспектів інноваційного розвитку ресторанного бізнесу з акцентом на оцінку та удосконалення інноваційної діяльності ресторану «Asia Garden». Об’єктом дослідження є інновації в ресторані «Asia Garden». Предметом дослідження є процеси впровадження інновацій у ресторані «Asia Garden». В першому розділі визначені теоретичні аспекти впровадження інновацій у ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено дослідження інноваційної діяльності ресторану «Asia Garden» в сучасних ринкових умовах. В третьому розділі надані рекомендації щодо впровадження інновацій у ресторані «Asia Garden».
Description:
Цупра Ю. М. Впровадження інноваційних технологій в сучасних ринкових умовах на прикладі ресторану «Asia Garden»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 51 с.: табл.5, рис.5; дод.