Університет Короля Данила

Впровадження інноваційних технологій в сучасних ринкових умовах на прикладі ресторану «Asia Garden»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Цупра, Юлія Михайлівна
dc.date.accessioned 2025-07-04T08:11:30Z
dc.date.available 2025-07-04T08:11:30Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Цупра Ю. М. Впровадження інноваційних технологій в сучасних ринкових умовах на прикладі ресторану «Asia Garden»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 51 с.: табл.5, рис.5; дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1429
dc.description Цупра Ю. М. Впровадження інноваційних технологій в сучасних ринкових умовах на прикладі ресторану «Asia Garden»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 51 с.: табл.5, рис.5; дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є аналіз теоретичних і практичних аспектів інноваційного розвитку ресторанного бізнесу з акцентом на оцінку та удосконалення інноваційної діяльності ресторану «Asia Garden». Об’єктом дослідження є інновації в ресторані «Asia Garden». Предметом дослідження є процеси впровадження інновацій у ресторані «Asia Garden». В першому розділі визначені теоретичні аспекти впровадження інновацій у ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено дослідження інноваційної діяльності ресторану «Asia Garden» в сучасних ринкових умовах. В третьому розділі надані рекомендації щодо впровадження інновацій у ресторані «Asia Garden». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject ресторан «Asia Garden» uk_UA
dc.subject інновації uk_UA
dc.subject розвиток uk_UA
dc.title Впровадження інноваційних технологій в сучасних ринкових умовах на прикладі ресторану «Asia Garden» uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу