Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Цупра, Юлія Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2025-07-04T08:11:30Z | |
dc.date.available | 2025-07-04T08:11:30Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Цупра Ю. М. Впровадження інноваційних технологій в сучасних ринкових умовах на прикладі ресторану «Asia Garden»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 51 с.: табл.5, рис.5; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1429 | |
dc.description | Цупра Ю. М. Впровадження інноваційних технологій в сучасних ринкових умовах на прикладі ресторану «Asia Garden»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 51 с.: табл.5, рис.5; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є аналіз теоретичних і практичних аспектів інноваційного розвитку ресторанного бізнесу з акцентом на оцінку та удосконалення інноваційної діяльності ресторану «Asia Garden». Об’єктом дослідження є інновації в ресторані «Asia Garden». Предметом дослідження є процеси впровадження інновацій у ресторані «Asia Garden». В першому розділі визначені теоретичні аспекти впровадження інновацій у ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено дослідження інноваційної діяльності ресторану «Asia Garden» в сучасних ринкових умовах. В третьому розділі надані рекомендації щодо впровадження інновацій у ресторані «Asia Garden». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | ресторан «Asia Garden» | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.title | Впровадження інноваційних технологій в сучасних ринкових умовах на прикладі ресторану «Asia Garden» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |