Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є вивчення організації надання основних послуг у мережі піцерій «Pronto Pizza» та визначення їх ефективності з точки зору задоволення клієнтів та досягнення бізнес-цілей закладу. Об’єктом дослідження є українська мережа піцерій «Pronto Pizza». Предметом дослідження є конкретні аспекти, що стосуються організації обслуговування в українській мережі піцерій «Pronto Pizza».
В першому розділі визначені теоретичні та методологічні основи організації обслуговування в українських мережевих піцеріях. В другому розділі проведено дослідження організації обслуговування в українській мережевій піцерії «Pronto Pizza», м. Івано-Франківськ. В третьому розділі розглянуті методи підвищення ефективності організації обслуговування в українській мережі піцерій «Pronto Pizza».
Суть розробки, основні результати:
Човган В. Р. Особливості організації обслуговування в українській мережі піцерій «Pronto Pizza»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 50 с.: табл.4, рис.9; дод.