Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Човган, Вікторія Романівна | |
dc.date.accessioned | 2025-07-04T08:32:14Z | |
dc.date.available | 2025-07-04T08:32:14Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Човган В. Р. Особливості організації обслуговування в українській мережі піцерій «Pronto Pizza»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 50 с.: табл.4, рис.9; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1430 | |
dc.description | Човган В. Р. Особливості організації обслуговування в українській мережі піцерій «Pronto Pizza»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 50 с.: табл.4, рис.9; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є вивчення організації надання основних послуг у мережі піцерій «Pronto Pizza» та визначення їх ефективності з точки зору задоволення клієнтів та досягнення бізнес-цілей закладу. Об’єктом дослідження є українська мережа піцерій «Pronto Pizza». Предметом дослідження є конкретні аспекти, що стосуються організації обслуговування в українській мережі піцерій «Pronto Pizza». В першому розділі визначені теоретичні та методологічні основи організації обслуговування в українських мережевих піцеріях. В другому розділі проведено дослідження організації обслуговування в українській мережевій піцерії «Pronto Pizza», м. Івано-Франківськ. В третьому розділі розглянуті методи підвищення ефективності організації обслуговування в українській мережі піцерій «Pronto Pizza». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | «Pronto Pizza» | uk_UA |
dc.subject | українська мережа | uk_UA |
dc.subject | піцерії | uk_UA |
dc.title | Особливості організації обслуговування в українській мережі піцерій «Pronto Pizza» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |