Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є розгляд теоретичних положень про сучасні тенденції та стилі закладів ресторанного господарства, аналізування проблем сучасного бізнесу і рекомендації з застосуванням сучасних трендів у ресторанному бізнесі базового підприємства. Об’єктом дослідження є ресторан української позитивної кухні «DALI BUDE». Предметом дослідження є сучасні тренди та інноваційні технології в сучасних закладах харчування та подальше їх застосування. В першому розділі визначені теоретико-методологічні аспекти, сучасний стан та тенденції розвитку ресторанного господарства. В другому розділі проведено аналіз використання сучасних ресторанних трендів у закладах ресторанного господарства.
В третьому розділі представлені перспективи розвитку сучасних ресторанних трендів та їх використання у закладах ресторанного господарства.
Суть розробки, основні результати:
Яремко О.-В. М. Сучасні ресторанні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «DALI BUDE»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук,кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 74 с.: рис. 32; дод.