dc.contributor.author |
Яремко, Ольга-Вероніка Михайлівна |
|
dc.date.accessioned |
2025-07-04T10:28:12Z |
|
dc.date.available |
2025-07-04T10:28:12Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Яремко О.-В. М. Сучасні ресторанні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «DALI BUDE»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 74 с.: рис. 32; дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1432 |
|
dc.description |
Яремко О.-В. М. Сучасні ресторанні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «DALI BUDE»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук,кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 74 с.: рис. 32; дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є розгляд теоретичних положень про сучасні тенденції та стилі закладів ресторанного господарства, аналізування проблем сучасного бізнесу і рекомендації з застосуванням сучасних трендів у ресторанному бізнесі базового підприємства. Об’єктом дослідження є ресторан української позитивної кухні «DALI BUDE». Предметом дослідження є сучасні тренди та інноваційні технології в сучасних закладах харчування та подальше їх застосування. В першому розділі визначені теоретико-методологічні аспекти, сучасний стан та тенденції розвитку ресторанного господарства. В другому розділі проведено аналіз використання сучасних ресторанних трендів у закладах ресторанного господарства.
В третьому розділі представлені перспективи розвитку сучасних ресторанних трендів та їх використання у закладах ресторанного господарства. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
заклади ресторанного господарства |
uk_UA |
dc.subject |
ресторан «DALI BUDE» |
uk_UA |
dc.subject |
українська кухня |
uk_UA |
dc.subject |
інноваційні технології |
uk_UA |
dc.title |
Сучасні ресторанні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «DALI BUDE» |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |