Університет Короля Данила

Сучасні ресторанні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «DALI BUDE»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Яремко, Ольга-Вероніка Михайлівна
dc.date.accessioned 2025-07-04T10:28:12Z
dc.date.available 2025-07-04T10:28:12Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Яремко О.-В. М. Сучасні ресторанні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «DALI BUDE»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 74 с.: рис. 32; дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1432
dc.description Яремко О.-В. М. Сучасні ресторанні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «DALI BUDE»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук,кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 74 с.: рис. 32; дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є розгляд теоретичних положень про сучасні тенденції та стилі закладів ресторанного господарства, аналізування проблем сучасного бізнесу і рекомендації з застосуванням сучасних трендів у ресторанному бізнесі базового підприємства. Об’єктом дослідження є ресторан української позитивної кухні «DALI BUDE». Предметом дослідження є сучасні тренди та інноваційні технології в сучасних закладах харчування та подальше їх застосування. В першому розділі визначені теоретико-методологічні аспекти, сучасний стан та тенденції розвитку ресторанного господарства. В другому розділі проведено аналіз використання сучасних ресторанних трендів у закладах ресторанного господарства. В третьому розділі представлені перспективи розвитку сучасних ресторанних трендів та їх використання у закладах ресторанного господарства. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject заклади ресторанного господарства uk_UA
dc.subject ресторан «DALI BUDE» uk_UA
dc.subject українська кухня uk_UA
dc.subject інноваційні технології uk_UA
dc.title Сучасні ресторанні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «DALI BUDE» uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу