Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Яремко, Ольга-Вероніка Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2025-07-04T10:28:12Z | |
dc.date.available | 2025-07-04T10:28:12Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Яремко О.-В. М. Сучасні ресторанні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «DALI BUDE»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 74 с.: рис. 32; дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1432 | |
dc.description | Яремко О.-В. М. Сучасні ресторанні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «DALI BUDE»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-21 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук,кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2025. 74 с.: рис. 32; дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є розгляд теоретичних положень про сучасні тенденції та стилі закладів ресторанного господарства, аналізування проблем сучасного бізнесу і рекомендації з застосуванням сучасних трендів у ресторанному бізнесі базового підприємства. Об’єктом дослідження є ресторан української позитивної кухні «DALI BUDE». Предметом дослідження є сучасні тренди та інноваційні технології в сучасних закладах харчування та подальше їх застосування. В першому розділі визначені теоретико-методологічні аспекти, сучасний стан та тенденції розвитку ресторанного господарства. В другому розділі проведено аналіз використання сучасних ресторанних трендів у закладах ресторанного господарства. В третьому розділі представлені перспективи розвитку сучасних ресторанних трендів та їх використання у закладах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | ресторан «DALI BUDE» | uk_UA |
dc.subject | українська кухня | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.title | Сучасні ресторанні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «DALI BUDE» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |