dc.contributor.author |
Мальована, Оксана Григорівна |
|
dc.date.accessioned |
2023-01-24T12:40:14Z |
|
dc.date.available |
2023-01-24T12:40:14Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/268 |
|
dc.description |
Методичні вказівки щодо проходження практикуму «Вступ до спеціальності» для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальності 242 «Готельно-ресторанна справа» / розроб.: О. В. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 30 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Проходження практикуму «Вступ до спеціальності» є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми підготовки фахівців у Фаховому коледжі. Практикум проводиться з метою ознайомлення студентів із їх майбутньою спеціальністю, особливостями професійної діяльності, зацікавлення обраною професією. Важливою складовою практикуму є організація та проведення ознайомчих екскурсій у провідних закладах готельно-ресторанного господарства регіону з метою вивчення об’єктів сфери обслуговування, ознайомлення зі специфікою виробництва продукції та надання послуг у готельно-ресторанному бізнесі. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 30 с. |
uk_UA |
dc.subject |
методичні вказівки |
uk_UA |
dc.subject |
практикум "Вступ до спеціальності" |
uk_UA |
dc.subject |
програма практикуму |
uk_UA |
dc.subject |
навчальний річний план |
uk_UA |
dc.subject |
індивідуальне завдання |
uk_UA |
dc.subject |
звіт про проходження практикуму |
uk_UA |
dc.subject |
щоденник |
uk_UA |
dc.subject |
система контролю |
uk_UA |
dc.subject |
оцінювання знань |
uk_UA |
dc.subject |
спеціальність 242 "Готельно-ресторанна справа" |
uk_UA |
dc.subject |
фахова передвища освіта |
uk_UA |
dc.title |
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження практикуму «Вступ до спеціальності» для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Готельно-ресторанна справа» |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |